5 najslabših daril zanj za Valentinovo

Ko je Valentinovo pred vrati, je primerno začeti razmišljati o darilih, ki so pomemben del Valentinovega. Pri moških ni definitivnega odgovora na to, kakšno darilo je najprimernejše. To je dobro, saj se lahko prepustite kreativnosti pri nakupovanju.  Darilo za moškega je sicer pogosteje lažje izbrati  kot darilo za žensko, kljub temu pa smo sestavili seznam daril, katerim se rajši izogibajte.

1. DVD z romantično komedijo, za katero se pretvarjamo, da nam je všeč.

Moški smo bistveno manj romantični od žensk. Filmi, ki jih radi gledamo, vsebujejo bodisi misteriozne zgodbe, golo kožo, akcijo, nikakor pa ne romantično komedijo, kjer je izid konca filma znan že po prvih treh minutah. Morda se kdaj pretvarjamo, da nam je všeč, vendar to počnemo izključno zaradi tega, ker smo veseli, da ve uživate ob njih in vam ne želimo pokvariti trenutka.

2. Seksi perilo za moške

Če nam že morate kupiti spodje perilo, nam kupite nekaj, kar bomo z veseljem nosili in kar bo v prvi vrsti udobno. Nekaj takega, kar nas ne bo spravilo v neroden položaj, ko se bomo v telovadnici preoblačili. Moški želimo živeti v prepričanju, da smo seksi tudi brez seksi perila.

3. Darila, ki so v bistvu za vas

Darilo, ki je v bistvu za vaju oba, bo težko prikazati kot darilo za njega. Vse, kar nameravate uporabljati večino časa ve, je neprimerno darilo za Valentinovo.

4. Knjige za samopomoč

Morda je takšna knjiga za njega zelo koristna, vendar dajte mu jo za kakšno drugo priložnost ali celo še boljše, kar tako, brez posebne priložnosti. Nikakor pa ne kupujte raznih motivacijskih, navdihujočih, duhovnih ali podobnih knjig za Valentinovo. S tem mu boste le sporočali “spravi se že k sebi!”. Razen, seveda, če si jo izrecno želi.

5. Kolonjska, vodica po britju, dišave …

Če tudi moški kdaj smrdimo, še posebej po športnih aktivnostih, nam ne povejte tega z darilom za Valentinovo. To vse so sicer darila, ki jih bo najverjetneje uporabljal, vendar je bolj primerno, če jih dobi od mame, kot od punce.
Upam, da bodo ti nasveti kaj koristili. Moški sicer bistveno manj kompliciramo pri darilih, vendar če mu že daste darilo, dajte ga z namenom, da ga osrečite ali pa popestrite skupne urice. Vseeno se zavedajte, da moški dejansko smo sebična bitja in hočemo darila za Valentinovo zase – poleg naše izbranke, seveda.

Sorodne vsebine:

Oznake: , , Darila za valentinovo, Valentinovo


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...