Najlepše darilo zanj

Da bi na Valentinovo presenetila svojega dragega, ne potrebuješ veliko denarja. Potrebuješ le nekaj kreativnosti in domišljije. Namesto daril bodita glavna Vidva. Nikamor ne rabita iti, ljubezen lahko praznujeta kar doma.

Zapeljiva večerja

Na našem portalu smo že večkrat omenili, da gre ljubezen skozi želodec, zato svojemu partnerju skuhaj na ta dan njegovo najljubšo jed, ki jo obvezno začini z najbolj vročimi začimbami.
Najboljši naravni afrodizijaki so morski sadeži, vendar če jih fant ne mara, ali pa se ti zdi ta pojedina predraga, boš zagotovo med svojimi začimbami našla nekaj čudežnih, kot so ingver, žafranika, čili, črni poper, vanilija, cimet, muškatni orešček ali klinčki. Lahko poskusiš tudi katerega izmed naših receptov.
Glej na to, da ne bo samo hrana posebna, ampak tudi preostanek večera. Pogrinjek naj bo enostaven, vendar naj sporoča tudi brez srčkov, da bo večerja zares nekaj posebnega.
S steklenico šampanjca lahko narediš vzdušje še bolj praznično. Dobra izbira pa je tudi rdeče vino. Poleg začimb pa uporabi tudi svoje ženske trikeBodi lepa in seksi. Brez sramu si nadeni globok dekolte, da bosta po večerji lahko poskusila tudi drug drugega.

Wellness – doma

Na Valentinovo spremeni svoje stanovanje v wellness-hotel z bogato ponudbo sporoščajočih užitkov.
Kot prvo napolni kopalno kad z vročo vodo, dodaj kopalno sol in nekaj kapljic dišečih eteričnih olj. Rob banje pa okrasi z dišečimi čajnimi svečkami. Najverjetneje si tvoj partner sam nikoli ne bi pripravil takšne kopeli, vendar ponujenega zagotovo ne bo odklonil.
Tudi ti se mu pridruži v kopeli, razvajajta se in uživajta maksimalno.
Po dišeči kopeli pokrij posteljo z mehko brisačo in ga povabi, da se vleže na trebuh. Njegov hrbet namaži z masažnim oljem, lahko pa uporabiš tudi mleko za telo. Začni ga nežno masirati pri vratu in počasi nadaljuj nižje po hrbtu vse do prstov na nogi. Tedaj ga prosi, da se obrne na hrbet, ti pa nadaljuj z razvajanjem…

Knjiga vajine ljubezni

Če je tvoj fant kreativne narave, se bo zagotovo razveselil  Ljubezenskega dnevnika. Lahko je to čisto navaden zvezek, ki ga opremiš z skupnimi fotografijami, besedili pesmi, skupnimi zgodbami, ljubezenskimi pismi, risbami, lepimi mislimi in skupnimi spomini.
Ni potrebno, da ga do konca napolniš, v prihodnosti bosta v njega lahko zapisovala skupne dogodivščine in nadaljevala zgodbo vajine ljubezi.

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , , , , Darila za valentinovo, Valentinovo v dvoje

En komentar to “Najlepše darilo zanj”
  1. Tone says:

    In kje dobim žensko, ki bi mi pripravila Wellness doma? Bilo bi mi v užitek.

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...