Nepozabno Valentinovo z malo denarja

valentinovoNajverjetneje ste si izbrali partnerko/partnerja, ki razmišlja podobno kot vi in ji/mu geste, ročno izdelana darilca, posvečeni čas in skupni program pomeni več kakor na hitro nabavljena stvar. Čokoladni srčki, bombončki, čokoladne vrtnice, marcipan, plišasti medvedki in drugi produkti, s katerimi se za Valentinovo nasičijo trgovine, so itak povečini že vsem kičasti. Ali resno mislite, da bo vaš/a draga/dragi se bolj razveselil/a, če boste ji/mu podarili neko šalico z napisom ljubim te, namesto da bi se malo potrudili in jo/ga presenetili z nečim zares osebnim darilom?

Najlepše darilo za Valentinovo je skupaj preživet čas.

Pojdita na romantični sprehod v park ali nek lep kraj. Lahko obiščeta mesto, kjer sta se spoznala, prvič poljubila ali prvič rekla čarobni besedi ljubim te. Lahko gresta tudi nekam, kjer še noben od vaju ni bil, čeprav je to kraj, ki si ga že dolgo želita obiskati.
Če je zunaj premrzlo in se vama ne da ven iz stanovanja, se imata lahko tudi doma lepo. Skuhajta romantično večerjo! Desert pa naj bo prepuščen vaši domišljiji.

Lahko en drugega presenitita z masažo, še posebej če sta ta način razvajanja zadnje čase zanemarjala. Valentinov nasvet: Uporabite dišeče masažno olje.

Če bi radi podarili neko obstojno darilo, se obrnite na svojo kreativnost. Naredite montažo iz vajinih skupnih fotk ali kratek video iz vajinih skupnih posnetkov z glasbeno podlago – po možnosti naj bo to vajina skupna pesem. Če imate kaj pesniške žilice, ji/mu lahko tudi kaj napišete, vendar če se vam zdi, da se vizualno lažje izražate, se ne zadržuj te in ji/mu narišite nekaj lepega!

Ni važno, kateri način izkazovanja ljubezni izberete. Opcij in mož Najbolj pomemben je skupno preživet čas. Uživajta v družbi drug drugega, Valentinovo je dan, ko lahko odmislite vse drugo in se osredotočita le na vaju.

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , , , , , , , Darila za valentinovo, Valentinovo v dvoje

En komentar to “Nepozabno Valentinovo z malo denarja”
  1. [...] tega, da bi moral preizkusiti ali ti izgovori delujejo. Če res ne veš kaj bi kupil jo preseneti z skupnim programom. To je itak najlepše darilo! darila za valentinovo [...]

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...