Za moške: 10 romantičnih idej

#1. Ljubezensko pismo

Je najstarejši in hkrati najbolj romantičen način izražanja ljubezni. Pisana beseda pomeni zavezanost, saj pismo ostane in ga lahko tudi drugi vidijo. Dobro ljubezensko pismo je osebno in govori o tem zakaj ti je tvoja partnerka pomembna.

#2. Sprehod v dvoje

Skupna dogodivščina vedno obogati odnos. Peljite jo v nek lep kraj, v umirjeno okolje, kjer se lahko osredotočita drug na drugega.

#3. Romantična večerja

Kakor sprehod je tudi prijetna večerja priložnost , da en drugega razvajata. Ob tej priložnosti ne jejta preveč in naj bo hrana, ki jo zaužijeta lahka. Ne pozabita:Lljubzen je glavna jed, večerja je le priloga.

#4. Cvetlični šopek

Velika večina žensk se razveseli cvetja. Cvetje je pravzaprav znak tega, da moški misli na žensko in da bi jo rad osrečil. Nekatere ne marajo rezanega cvetja, zato se prej prepričajte o tem. Najljubše cvetje vaše drage nikoli ni slaba izbira.

#5. Priredite presenečenje

Lahko organizirate skupen program: gledališče, kino,…  lahko pa jo peljete tudi na kakšno bolj ekstremno mesto. Upoštevajte njene želje, vendar ji planov ne zaupajte. Le toliko prej ji povejte kam jo nameravate peljati, da se bo imela čas temu primerno oblečt.

#6. Razvajanje ob svečkah

S svečami in dišečimi palčkami lahko popolnoma spremenite vzdušje bilo katerega prostora. Naredi to v spalnici in kupite masažno olje. Bodite pozorni in razvajajte vse čute svoje drage. Prijetni vonji, romantična glasba, skrivnostne svetlobe, mehki dotiki…naj bo trenutek popoln.

#7. Romantika gospodinjskega dela

Velikokrat ni nič bolj romantičnega, kot rešiti svojo drago pred neprijetnimi nalogami. Če veste, da bo iz službe prišla domov utrujena, jo lahko presenetite s tem, da opravite nekaj, kar bi bilo sicer njeno delo. Ni cilj, da to postane običaj, naj bo to darilo! Lahko tudi napišete listek: Pomivanje. Od mene, za tebe. Z ljubeznijo

#8. Organizirajte prvi zmenek

Če sta že dolgo skupaj in tudi živita skupaj, verjetno ne zahajata nikamor tako pogosto, kot sta to počela na začetku zveze. Vzemite to, kot romantično igro: srečajta se na način, kot sta se na prvem zmenku. Spoznajta se ponovno.

#9. Izdelajte ji nekaj

Otroci še vejo, kaj je najlepše darilo…Tisto kar naredimo sami. Svoja čustva lahko globlje izrazimo s predmeti, ki smo jih izdelai sami, saj ti predmeti resnično izražajo naš trud, kreativnost, posvečen čas in ljubezen. Upoštevajte le to: Darilo naj govori o osebi, ki jo dobi, ne o tistem, ki jo podari.

# 10. Dan ljubezni

Med najbolj romantične stvari spada tudi romantično ljubljenje. Velikokrat smo utrujeni, imamo premalo časa drug za drugega, hitimo…Pogosto je tudi motečih faktorjev. Naj bo Valentinovo dan, ko se teh znebite.. Ne vklopite televizije, ne poglejte mailov, tisti ki imate otroke jih pustite pri babici. Na ta dan obstajajta samo vidva in vajina ljubezen. Praznujta vaju in srečo ki sta jo našla drug ob drugem.

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , , Ljubezen, Romantika, Valentinovo v dvoje

En komentar to “Za moške: 10 romantičnih idej”
  1. Ana says:

    Lepo…

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...