4 skrivnosti erotičnega ambienta

erotikaVčasih zadošča že kos erotičnega spodnjega perila, da vzburite svojega partnerja. Vendar če želite, da bo Valentinov večer zares popoln, poskrbite, da bo tudi vaš dom izžareval erotično vzdušje.

Kaj potrebujete? Med drugimi dobro izbrano bujno dišavo, skrivnostne svetlobe in seveda ščepec erotike v spalnici.

V objemu skrivnostne svetlobe

Na Valentinov večer pozabite na vsakdanje stvari in pustite navadne luči ugašene. Seveda ni potrebno popolnoma zatemniti stanovanja, temveč uporabiti druge vire svetlobe. Namizne svetilke pokrite s kosom barvnega tekstila lahko delujejo zelo skrivnostno, vendar to noč naj dobijo glavno vlogo sveče. Majhne in velike, barvne in dišeče. Uporaba sveč lahko pričara čutnost v katerikoli del stanovanja, zato ne šparajte z njmi. Lahko jih položite tudi več v določeni kot, če pa uporabite različne velikosti, bo vzdušje še bolj vznemirljivo.
Če nočete ničesar prepuščati slučajem, označite pot od vhodnih vrat do spalnice z svečami, tako bo vaš partner že ob vstopu v stanovanje vedel/a, kaj ga/jo čaka to noč.

erotikaNaj zadiši po erotiki!

Ali veste, da različni vonji in eterična olja lahko ogromno pomagajo pri stopnjevanju erotičnega vzdušja?  S pravilno izbranim vonjem ne boste začarali le svojega stanovanja, temveč zagotove boste zmešali glavo tudi svojega partnerja.

Še preden greste po nakupih in odišavite svoj dom z vonjavami, ki so vam najbolj všeč, dobro razmislite, kaj je tisto, kar je tudi vašemu partnerju všeč. Če ima rajši bolj sladke vonjave, potem izberite eterično olje Ambre: Ambra vzbuja poželenje in deluje kot močan afrodiziak. Podobne značilnosti ima tudi jasmin ali začinjena sandalovina, olje ilan-ilanga in cimet. Pri uporabi eteričnih olj ne pretiravajte: premočne arome lahko prekrižajo vse vaše načrte.

VALENTINOV NASVET: Z izbranim eteričnim oljem ali dišavo ne napolnite le zrak v prostorih, dodajte nekaj kapljic tudi v posteljo med vzglavnike, da bodo vam v pomoč tudi tam, kjer jih najbolj potrebujete.

saten

Preoblecite posteljo v rdečo!

Rdeča je barva poželjenja, erotične ljubezni in čutnosti. Prišel je čas, da jo uporabite tudi v vaši splanici. Dobro izbrana posteljnina lahko prežene sivino vsakdanjih dni. Rdeča satenasta posteljnina dela čudeže! Njeno mehko blago vaju čutno objema, rdeča barva pa pospešuje užitek in poželjenje.
Če nimate radi rdeče barve, lahko izberete tudi črno, vendar kar se materiala tiče, raje ostanite pri satenu – po želji uporabite tudi čutno svilo.

Bodite pozorni tudi na udobje. Obdajte  posteljo z  mehkimi preprogami in uporabite več blazin kot ponavadi.
 Bistveno je, da vaša postelja postane prizorišče erotičnih igric.

Preselite ogledalo v splanico!

Feng Shui ne priporoča uporabe ogledal v spalnici, saj na dolgi rok ogledalo daje občutek prisotnosti tretje osebe, to pa nikakor ne koristi nobeni partnerski zvezi. Vendar na Valentinovo noč lahko naredite izjemo in je tudi priporočljivo, saj ni bolj vzburjajočega kot se opazovati med  ljubljenjem.

Najboljša izbira je ogromno samostoječe ogledalo, katerega postavite v spalnico tako, da se bosta lahko oba opazovala v njem. Pazite, da ga ne postavite preblizu in naj ne moti nobenega izmed vaju, saj s tem boste doseglu ravno nasprotno od želenega. Če je ogledalo komaj opazno, lahko nudi veliko priložnosti za užitek. Vse drugo je odvisno le od vaju.

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , , , Romantika, Valentinovo v dvoje

3 Komentarjev to “4 skrivnosti erotičnega ambienta”
  1. [...] Verjamemo, da je težko najti dobro idejo za popestritev Valentinovega s svojo dušo dvojčico. Ponu… [...]

  2. [...] Naredi to v spalnici in kupite masažno olje. Bodite pozorni in razvajajte vse čute svoje drage. Prijetni vonji, romantična glasba, skrivnostne svetlobe, mehki dotiki…naj bo trenutek [...]

  3. Ana says:

    Mogoče ve kdo kje bise dalo kupit poceni satenasto posteljnino?

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...