Valentinovo: Nekateri so za vroče

vroče ValentinovoMoški itak sovražijo valentinovo. Tako da bodi toliko prijazna, da ga osvobodiš še ene mučne romantične večerje, srčkastih bonbončkov in ljubezenskih pisem. Tudi če si po naravi bolj konzervativna punca, lahko enkrat na leto za spremembo preizkusiš nekaj novih trikov…Ker so pa pravila  zato, da jih kršimo, lahko praznujemo Valentinovo tudi večkrat na leto :)

Vražja rdeča

Če se ponavadi ne ličiš ali pa uporabljaš bolj naravne odtenke bodi bolj pogumna na Valentinovo!  Uporabi rdečo šminko in zagotavljamo, da bo tip cel večer le tebe opazoval. Ko prispeta domov pa označi svoj teritorij povsod po njegovem telesu.

Nova frizura

Ne, ne na glavi. Tam nižje. Če imaš brazilsko črtico že odkar sta se spoznala je ravno pravi čas, da poskusiš nekaj novega. Če ti seveda ni do eksperimentiranja, nalepi si kakšno tetovažico. Ne bo to zanj le seksi presenečenje, temveč ga lahko to navdihne za nove ideje v postelji.

Vonj spalnice

Del možganov, ki je odgovoren za zaznavo vonjev je odgovoren tudi za vsa čustva in spomine. Tako če obstaja vonj, ki veš, da ga spominja na tvoje golo telo ali na ljubljenje, uporabi ga. Ta ga bo takoj vzburil. Na valentinovo lahko preizkusiš kakšen nov, seksi parfum: odišavi si zapestje, vrat in kolena, tako vedno ko bo zavohal ta vonj, bo postal vzburjen.

Spolzki sms

Ne glede na to ali imata kakšne načrte za Valentinovo, ali ne, ti mu lahko mirno napišeš v sms-u kakšni so tvoji načrti z njim. Ni potrebno, da pretiravaš in da uporabljaš vulgarne besede. Enostavno bodi zapeljiva in spogledljiva. Dovolj je če mu napišeš v kakšnem vrstnem redu boš ga slekla, ali kakšno spodnje perilo boš imela na sebi.V preostanku dneva na nič drugo ne bo mogel več misliti…Verjemi da bo bolj vesel, kot če mu pošlješ še eno otročjo voščilnico s srčki.

Sproščena večerja

Večini moškim romantične večerje v elegantnih restavracijah povzročajo frustracije. Zato letos obiščita raje lokal, ki ga imata oba rada, kjer sta imela prvi zmenek ali vama je pomemben iz kakšnih drugih razlogov. Čim bolj je ozračje sproščeno, tem bolj bo tip uporaben. Tako bosta se lahko vsaj pošteno nasmejala, jedla z rokami in si polizala prste ter počela obilo stvari, ki si jih v kakšni elegantni restavracije nebi mogla privoščiti.

Domači kino

Pozabi na romantične komedije! To boš lahko gledala tudi s prijateljico. Rajši si izposodita nek erotični film – nič ni lepšega kot preizkusiti kakšno novo pozo prav na Valentinovo. Preseneti ga kar z lastnim posnetkom in dovoli, da tudi tebe navdihnejo dogodki. Ne skrbi zaradi konca filma…

Sledovi…

…vodijo v spalnico. Vendar tokrat se odreci cvetnim listom! Čajne svečke so že boljša zamisel, toda najbolj zabavno (njemu) je, če svoje obleke putiš ležati po tleh. Niti najmanj ga ne bo zanimalo cvetje, če bo vedel, da ga v postelji čakaš Ti – gola.

Uresniči njegove sanje!

Podari mu darilni kupon trgovine s spodnjim perilom in mu reci: – Tokrat ti izbiraš, dragi!

Nekako mu ne bo žal, da bo moral iti s teboj po nakupih…Vendar za to moraš biti zelo prjazna in seksi ter vse si moraš pomeri kar predlaga on. In pa seveda pod nobenim pogojem mu ne smeš kupiti srčkastih spodnjih gat!

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , , , , Valentinovo, Valentinovo v dvoje

En komentar to “Valentinovo: Nekateri so za vroče”
  1. Pistacija says:

    jaz sem definitivno za vroče! :P

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...