Najbolj romantični filmi v 2011

Vsak izmed nas je nekje globoko v sebi romantik, ki ima rad pozornost in ljubezen. Ravno zaradi tega režiserji in producenti vedno znova snemajo filme, ki temeljijo na ljubezni in romantiki. Leto 2011 je bilo gotovo leto vrhunskih romantičnih filmov, ki so razveseljevali ljudi po vsem svetu. Seveda ima vsaka oseba drugačen pogled na svet in s tem tudi svoj seznam najbolj romantičnih filmov. Kljub vsemu so svetovne lestvice na seznam desetih najbolj romantičnih filmov v 2011 uvrstile naslednje:

#1. Somrak – Jutranja zarja

Prvo mesto gotovo pripada filmu Somrak – Jutranja zarja (1.del) (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1), ki je v kinematografih dosegel izjemno visoko gledanost. Oboževalci vampirske sage ste lahko uživali v napeti, dramatični in hkrati romantični zgodbi antičnega vampirja Edwarda, ki ga je igral Robert Pattinson.

#2.Ta nora ljubezen

Drugo mesto pripada filmu Ta nora ljubezen (Crazy, Stupid Love), kjer se preprostemu Calou življenje zaradi ločitve preprosto podre. Kljub vsemu hrepenenje po vnovični ljubezni ostaja, vendar brez burnih odzivov okolice nikakor ne gre.

#3.Voda za slone

Na tretjem mestu se je znašel romantični film Voda za slone (Water for Elephants), kjer se mlad študent pridruži potujočemu cirkusu. Ljubezen do slonov ga vodi v ljubosumni krog s sodelavci in na veliko življenjsko preizkušnjo.

#4.Dekliščina

Četrto mesto je zasedel film Dekliščina (Bridesmaids), kjer se Annie znajde v vrtincu organiziranja velike dekliščine. Za piko na i ji težave povzročajo družice. Dekliščina v Las Vegasu pa je vse prej kot zabavna…

#5.Larry Crowne

Na petem mestu je po mnenju gledalcev najbolj romantičen film Larry Crowne, kjer zaigrata odlična Julia Roberts in Tom Hanks. Potem, ko sta izgubila službo, se mož srednjih let odloči, da se bo ponovno usedel med šolske klopi.

#6.Prijatelja samo za seks

Šesto mesto si gotovo zasluži film Prijatelja samo za seks (Friends with benefits), kjer zapeljivi Ben išče popolno žensko. Pri tem se sooča s številnimi težavami in življenjsko preizkušnjo. Razmerja se spreminjajo v strasten seks.

#7. En dan

Sedmo mesto pripada filmu En dan (One day), ki je izjemno zanimiva romantična drama. Dobra prijatelja sta se odločila, da bosta ostala prijatelja za vse življenje. Skozi leta se njune izkušnje spreminjajo, prav tako pa se spreminja njuna osebnost.

#8.Moja neprava žena

Na osmem mestu je pristala romantična komedija Moja neprava žena (Just Go With It), kjer zaigrata že utečen igralski par Adam Sandler in Jennifer Aniston. Katherine je sodelavka od plastičnega kirurga, ki ženske osvaja z razlago o nesrečnem zakonu. Seveda pa se zadeva zaplete, ko resnica pride na dan.

#9.The Art Of Getting By

Predzadnje, deveto mesto pripada filmu The Art Of Getting By, ki se na žalost ni vrtel v slovenskih kinematografih. Odličen romantičen film govori o najstniku, ki spozna lepo dekle. Svet se mu obrne na glavo…

#10.Kateri je pravi?

Na deseto mesto najbolj romantičnih filmov v letu 2011 je Kateri je pravi? (Whats Your Number?), ki govori o razposajenem dekletu. V življenju je imela najmanj 20 partnerjev, vendar še vedno ni našla pravega. Pri iskanju popolnega partnerja ji pomaga njen sosed, kateri se na koncu izkaže za pravega.

Romantični filmi imajo že od nekdaj dober razvedrilni učinek na vse gledalce, ki jih vedno znova radi pogledajo. In kateri je vaš najbolj romantičen film?

Sorodne vsebine:

Oznake: , , Ljubezen, Romantika


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...