5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

179bc23a3e5f1e24ab30a24ab4b9a433Najbolj erotični pripomoček, ki ga lahko uporabiš pri zapeljevanju je parfum. Kadar želiš poudariti svojo ženstvenost, so klasični vonji vedno prava izbira. Obstaja pa tudi nekaj novosti na trgu, ki vsebujejo kar nekaj afrodiziakov. Sandalovina, pačuli, vanilija, citrusi in jasmin so le nekateri izmed vonjev, ki vzbujajo poželenje. Na dan ljubezni se odeni v vonj sladkih, cvetličnih ali eksotičnih vonjev in dovoli strasti, da te prevzame.

Konkurenca!

Čeprav je klasični parfum Chanel No. 5 eden najbolj znanih in ženstvenih na paleti dišav, ga prehiti parfum iste blagovne znamke Coco Mademoiselle, ki se je na trgu pojavil leta 2001 in je namenjen mlajšim oboževalkam Chanela. Ta cvetlična kombinacija dišav vsebuje esence vrtnice, pomaranče, jasmina, ilang-ilanga in pačulija. Odeni se v opojni onj tega parfuma in se tip zagotovo ne bo mogel upreti tvojim čarom.

Eksotična avantura

Parfum Pleasures Exotic blagovne znamke Estée Lauder je bil ustvarjen za lahkotne, vroče, poletne noči, vendar v kolikor obožuješ arome eksotičnih sadežev in cvetlic ga lahko uporabiš tudi na dan zaljubljencev. Ta tropska mešanica vonjev vsebuje sandalovino, mošus, rdečo pomarančo in mango, ki bodo čisto prevzele tvojega partnerja.

Ponovno zaljubljena

Yves Saint Laurent je leta 2005 ustvaril zapeljiv vonj In Love Edition Jasmin Étoilé, ki od takrat velja za zelo priljubljenega med ženskami. Ima močan, sladkast vonj in vsebuje veliko zapeljivih arom: sandalovino, mandarino, pomarančno, vanilijo, jasmin in janež. Zaradi različnih afrodiziakov, ki jih vsebuje, moške popolnoma omami. Ker pa je dokaj intenziven parfum, ga uporabljaj zmerno.

Priporoča Claudia Schiffer

Parfum La Lune 18 je eden najbolj zapeljivih in ženstvenih vonjev blagovne znamke Dolce & Gabbana. La Lune 18 je del kolekcije parfumov D&G Anthology, ki je nastal leta 2009. Vsebuje veliko tuberoze, sandalovino, mošus in čutno lilijo, ki vsi spodbujajo poželenje. Parfumu je svoj obraz posodila Claudia Schiffer.

Zabavna in zapeljiva

Le Paradis de Nina, parfum Nine Ricci je sladek in zapeljiv, kot ona. Njegove glavne sestavine so vanilija, pačuli in sandalovnia. Zaradi dodanih arom pomaranče, mandelja in mandanire pa boš po njem dišala kot bonbonček. Dovolj je le nekaj kapljic in tip se ne bo mogel upreti želji, da te ugrizne. Daj mu priložnost! ;)

Sorodne vsebine:

Oznake: , , , Darila za valentinovo


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)


Paulo Coelho: 11 minut (odlomek)

Odlomek iz knjige 11 minut, ki govori o ljubezni in svobodi.

Misli o ljubezni apostola Pavla

Verni in neverni se lahko strinjamo, da je 1. pismu Korinčanom 1Kor 13,1-13, ki ga je napisal apostol Pavel,...

Kahlil Gibran: O ljubezni

Ena najlepših "prerokb" o ljubezni.

Najlepše ljubezenske misli vseh časov

Izbrane ljubezenske misli in citati, ki navdihujejo in vračajo vero v ljubezen.

Kaj je ljubezen?

Na vprašanje kaj je ljubezen odgovarjajo otroci mladi 4-8 let.

Romantične ideje 1.del

Zbirka romantičnih idej in presenečenj za moške, ki želijo osrečiti svoje ljubice.

Kaj podarjeno cvetje pove o vajinem odnosu?

Jezik rastlin je zelo preprost in veliko več pove o tipu, kot bi sam želel. Če te zanima kako...

11 obveznih pripomočkov najbolj vroče noči

Preberi kako lahko z preprostimi pripomočki ustvariš nepozabno, vročo noč.

5 najbolj ženstvenih parfumov – za valentinove avanture

Eden izmed temeljev umetnosti zapeljevanja je dobro izbran, zapeljiv vonj. Preberi katero dišavo izbrati za Valentinovo. Parfum je lahko...

Najbolj romantična evropska mesta

Zbrali smo nekaj evropskih mest, ki so znana po njihovem romantičnem vzušju, zato so lahko odlična počitniška lokacija za...